|   Etusivu  |   Sijainti  |   Varustus  |   Kuvagalleria  |   Pohjakuva  |   Hinnasto  |   Varausehdot  |   Yhteydenotto  |  

Varausehdot

Kuppikunta noudattaa Levin matkailun kanssa yhteneväisiä varausehtoja:

Kuppikunta noudattaa välittämiensä majoituspalvelusten tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja.  Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysivaltainen. Ilman vanhempia matkustavalla alaikäisellä tulee olla vanhempien allekirjoittama lupalappu mukana.

VARAAMINEN JA MAKSU

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun, jossa on kulkuohje majoituskohteeseen sekä avainyhteystiedot. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Varaus ei peruunnu automaattisesti, jos laskun jättää maksamatta. Asiakkaan on peruttava kirjallisesti varaus, jota hän ei aio käyttää. Omistajalla on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Ennakkolasku on 30% majoitushinnasta. Loppulasku on maksettava kuusi viikkoa ennen vuokra-ajan alkua. Varauksesta muodostuu vain loppulasku, mikäli varaus tehdään alle kuusi (6) viikkoa ennen oleskelun alkamista.
Kuppikunnan tilinumero on: TOP 571097-20090811

VARAAMINEN INTERNETIN KAUTTA

Ei ole toistaiseksi mahdollista muuten kuin sähköpostiyhteydenotolla. Yhteydenotto-lomakkeella voit tehdä alustavan varauksen Kuppikunnan omilta sivuilta.

PERUUTUKSET

Peruutus on AINA tehtävä kirjallisesti (sähköpostilla) osoitteeseen: jari@kuppikunta.fi
Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:
* 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan maksettu suoritus vähennettynä peruutusmaksulla 32 € ja palvelumaksulla 14,50 €
* myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista veloitetaan koko vuokra.
* mikäli asiakas varaa majoituksen 27 – 14 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, on hänellä oikeus perua varauksensa
7 vrk:n kuluessa varauksen teosta
* mikäli asiakas varaa majoituksen 13 – 0 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, on hänellä oikeus perua varauksensa
1 vrk:n kuluessa varauksen teosta
Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut kirjallisesti (sähköpostitse) Kuppikunnan tietoon. Mikäli asiakas osoittaa, että kirjallinen peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus. Mikäli varaus peruuntuu sen vuoksi, että asiakas tai hänen lähiomaisensa äkillisesti sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, asiakas on oikeutettu saamaan rahansa takaisin lukuunottamatta 30 % suuruista osuutta majoitushinnasta ja peruutuskuluja (32 € + palvelu/ toimitusmaksu). Peruutus on tehtävä välittömästi. Peruutuksen syystä on toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Peruutus on tehtävä ennen vuokrausajan alkua. Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja odottamattomia tapauksia varten.

KUPPIKUNNAN OIKEUS PERUA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai  Kuppikunnasta riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko), voi Kuppikunta perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan on Kuppikunnalla oikeus perua varaus. 

AVAIMEN LUOVUTUS

Avaimen tunnuksen saa viimeistään vuokrausta edeltävänä päivänä. Huolitsijan yhteystiedot ovat kohdekuvauksessa. Avaimenluovuttajalla on oikeus periä avaimen katoamisesta aiheutuneet kulut (esim. lukkojen uudelleensarjoituksen ja uudet avaimet). Huoneiston huoltajalla on oikeus periä korvaus mikäli hän joutuu avaamaan oven sisälle jääneen avaimen vuoksi.

OLESKELU LOMAHUONEISTOSSA

Lomahuoneisto on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 11. Yksityisten lomamajojen vuokraan sisältyy vuodevaatteet, perusastiasto, vesi ja sähkö. Huoneiston normaali lämpötila on 20 – 22 C.  Mikäli asiakas ei ole kauttamme varannut liinavaatteita, pyyhkeitä (1 iso ja 1 pieni pyyhe) ja lähtösiivousta, tuo hän liinavaatteet / pyyhkeet mukanaan sekä vastaa lomahuoneiston siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä. Makuupussien käyttö kielletty.  Tupakointi on ehdottomasti kielletty lomahuoneistoissa! Mikäli huoneistossa on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut, kuitenkin min. 300 €. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu asianmukaisesti, on omistajalla tai huoltajalla oikeus periä siivousmaksu kaksinkertaisena. Asiaa käsitellään tästä eteenpäin asiakkaan ja huoltajan/omistajan kesken. Vaikka lähtösiivous olisikin tilattu, edellytetään huoneiston olevan normaalin asumisen jäljiltä. Emme vastaa huoneistoon jätetyistä tavaroista.

VAHINGOT

Varaaja on velvollinen korvaamaan lomahuoneistolle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle.

HÄIRIÖ TAI VAARATILANTEESTA JOHTUVA VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN

Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan / vuokranantajan edustajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalla / vuokranantajan edustajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

HENKILÖMÄÄRÄ

Lomahuoneistoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä huoneiston kapasiteetiksi on  ilmoitettu. Teltan, asuntoauton ja -vaunun käyttö lomahuoneiston tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

VALITUKSET

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan huoneiston huolitsijalle. Mikäli asia ei tule korjatuksi, asiakkaalla on oikeus tehdä kirjallinen valitus jatkokäsittelyä varten Kuppikunnalle viikon kuluessa varauksen päättymisestä. Mikäli asiakas ei ole lomansa aikana ollut yhteydessä mahdollisista epäkohdista huolitsijaan, hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin.

Kuppikunta ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, hyönteisistä, myyristä tai odottamattomista säänvaihteluista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

Kuppikunta ei vastaa esitteen painovirheistä eikä painamisen jälkeen tulleista muutoksista. Oikeudet hinnanmuutoksista pidetään.

Kuppikunta varaa oikeuden oikaista hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä.
* Kuppikunta on arvonlisäveroton yhteisö, hinnat ovat ilman alv:tä.

© 2010 Kuppikunta, Lapintie 1A, 99130 Sirkka   Puh: 040-5472311